Super actie! Een extra week accommodatie voor €149,- p.p.

Any questions? Call us T +31 (0) 85 124 86 78

About the surfcamp

At the Brunotti Surfcamp itself you’ll find everything you could possibly need for your perfect surf holiday. From the party area to the chill tent, and from the beach bar to the hammocks – We’ve created a space for everyone to have the time of their life!

The camp is situated in the dunes, less than 150 meters from the beach. During the summers it’s the perfect place to (learn how to) surf! The French village of Vieux-Boucau-les-Bains is in walking distance from the surfcamp. Continue reading to get to know more about both the camp itself as well as its surroundings.

PERFECT LOCATIE

LUXURIOUS ACCOMMODATIONS

SANITARY CLOSE

OWN LOUNGE

HET SURFCAMP

Ons surfcamp is ruim opgezet met een apart loungegedeelte met een buiten bar, zitzakken, tafels, loungebanken en stoelen. Daarnaast hebben we een nieuw, extra gedeelte aan de lounge toegevoegd met hangmatten. Hier heerst een ultieme surfsfeer en kun je prima ontspannen na een geslaagde surfdag. Het loungegedeelte is dan ook de plek op het surfkamp om nieuwe vrienden te maken.

De Surfbar is het centrale punt op het surfcamp. Deze bar staat in een grote tent waar je kunt chillen in een van de vele Fatboys of gewoon lekker aan de bar kan hangen. Hier kun je na een dag surfen heerlijk onderuit gezakt een (surf) filmpje kijken, een spelletje doen, ijskoude drankjes drinken met je vrienden of ‘s avonds dansen.

Gelegen naast het loungegedeelte vind je de glamping en bungalowtenten verdeeld over verschillende veldjes. Het toilet en douchegebouw bevindt zich dicht bij de veldjes.

De ligging van het Beachcamp is perfect, het camp staat tegen de duinen aan en ligt op 150m van het strand. In de zomer vind je er een perfecte plek om te (leren) surfen! Er lopen vaak mooie (les) golven voor ieder niveau. En een extra voordeel, omdat het gaat om een beach break hoef jij je geen zorgen te maken over rotsen of veiligheid.

CAMPING LES SABLERES

Les Sableres’ is de thuisbasis van het Brunotti Beachcamp. Deze schone en nette camping ligt in het dorpje Vieux Boucau en beschikt over goede sanitaire voorzieningen, jeux de boules banen, een volleybalveld, een voetbal-en basketbalveld, wasmachines en gratis WIFI. De supermarkt bevindt zich naast de camping. Het Beachcamp bevindt zich op een van de mooiste plekjes, net achter de duinen op nog geen 150 meter van het strand en slechts 600 meter van het centrum!

Vieux Boucau

Dit typische Franse dorpje komt zomers helemaal tot leven. In het centrum is een groot binnenmeer gelegen met daaromheen een gezellige Boulevard met veel leuke restaurants en barretjes. Er is dagelijks een zeer uitgebreide markt waar je o.a. de lekkerste Franse (streek) producten kunt proeven en kopen. In het oude centrum tref je veel leuke winkeltjes waaronder uiteraard ook surfshops. Tijdens de zomermaanden is er elke avond wel een optreden, ook worden er verschillende gratis festivals in het centrum georganiseerd.

Voor iedereen die naast het surfen nog energie over heeft zijn er in het dorp ook veel sportfaciliteiten aanwezig waaronder bijvoorbeeld een tennisbaan en midgetgolf. Op het binnenmeer kun je onder andere suppen, windsurfen, zeilen en waterfietsen.

Kies jouw surfcamp

Whatsapp button