Super actie! Een extra week accommodatie voor €149,- p.p.

Heb je een vraag? Bel ons gerust T +31 (0) 85 124 86 78

BRUNOTTI SURFCAMP SPECIALS

Naast de reguliere weken bieden we bij Brunotti surfcamps ook ‘specials’ aan. Dit zijn weken die naast onze bekende gezelligheid ook nog een extra element hebben, zoals extra focus op surfprogressie of een diepere betekenis. Er is dan ook altijd een surfweek die perfect bij jou past. Nieuwsgierig naar onze speciale weken? Lees dan snel verder!

Surf Companions x Brunotti

Retreats voor elk surf niveau

De Surf Companions x Brunotti Retreat weken draaien helemaal om surfen. Je hebt keuze uit een retreat van 14 of 7 dagen, maar we zouden je 14 dagen zeker aanraden! We bieden deze weken verschillende surfpakketten aan, waardoor jij zoveel mogelijk kan groeien tijdens jouw surfvakantie.

Naast al dat surfen is er ook veel tijd voor andere (surfgerelateerde) uitjes. Zo staan er trips naar Biarritz en San Sebastián op de planning, een uitje naar een surfboard shaper en een tour door een lokale Franse wijngaard + wijnproeverij. Meer info over deze bijzondere weken? Klik op de link hieronder! Ps. De Surf Companions retreats vallen onder onze Internationale weken met naast Nederlandse ook internationale gasten.

New Wave x Brunotti specials

Christelijke surfvakantie

Ben jij op zoek naar een surfvakantie met een diepere betekenis? Dan is de New Wave x Brunotti surfweek helemaal iets voor jou! Gedurende de week van 13 tot 20 juli is het Brunotti surfcamp de plek om te (leren) surfen én je te verdiepen in het christelijk geloof.

Net zoals alle andere weken vind je ook deze week surfpakketten van beginner tot advanced, een hoop gezelligheid en leuke activiteiten. Tijdens de speciale week met New Wave komen daar ook worship avonden, een dienst op het strand, stille tijd en gelijkgestemde deelnemers en crew bij. Een onvergetelijke ervaring dus! Inschrijvingen gaan open op 5 januari via onze website. Meer informatie vind je via de knop hieronder.

23+ Surfweek specials

Dé surfweek voor iedereen van 23 jaar en ouder

Vanwege groot succes is hij ook dit jaar weer terug, de 23+ surfweek! Het Brunotti surfcamp organiseert van 24 tot 31 augustus ook dit jaar weer de 23+ surfweek. Wat is er anders tijdens de speciale week? De 23+ week staat in het teken van surfen, een hoop gezelligheid, nieuwe mensen leren kennen van jouw leeftijd en een programma met activiteiten aangepast aan de oudere doelgroep.

Maar geen zorgen, de perfecte locatie op 150 meter van het strand, luxe glampings, hoge kwaliteit surflessen en materialen, enthousiaste crew en het heerlijke eten zijn net zoals andere weken ook deze week gewoon aanwezig! Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de 23+ Surfweek.

21+ september weken

Endless summer

Wil jij goedkoop op surfvakantie in het naseizoen? Kies dan voor de internationale september weken! 100% Surf, de nazomer zon, gezelligheid, een scherpe prijs én de beste golven van het seizoen, dat is wat je krijgt als je de september weken boekt. De weken zijn daarnaast voor iedereen van 21 jaar of ouder, zodat je op vakantie gaat met alleen maar leeftijdsgenoten.

Net zoals alle andere weken vind je ook in deze surfweek surfpakketten van beginner tot advanced, een hoop gezelligheid en omdat het gaat om een naseizoen week hebben we ook nog eens extra veel leuke activiteiten. Hoe klinkt een trip naar Biarritz en een wijnproeverij?

About Brunotti Surfcamps 

De surfvakantie voor iedereen die zin heeft in zon, zee, strand, surf & gezelligheid.

Het Brunotti surfcamps is een van de leukste surfcamps in Frankrijk. Het surfcamp is gelegen in Vieux-Boucau-les-Bains, een van de beste plekken aan de Atlantische kust om te surfen. De focus van onze organisatie ligt dan ook altijd op het doel om onze gasten een onvergetelijke surfvakantie te bieden. Kom jij die met ons beleven?  

Meer informatie over onze accommodatie opties, maaltijden, surflessen, vervoer en activiteiten? Klik dan hieronder!

Strandoprit Vieux Boucau

Top locatie
150m van het strand

Keuken

Heerlijk eten
Ontbijt en diner

Surf Theory

Krijg surfles
van topinstructeurs

Luxe
accomodaties

23+ activiteiten

Topsfeer
een herinnering voor het leven

Volleybaltoernooi Brunotti Surfcamps

Toffe activiteiten
Lekker sporten en feesten!

dagtrip Spanje

Citytrips
om van te dromen

Chill veld

Kleinschalig
wel zo gezellig

Surftent

Surfspullen
worden geregeld

Chillen op het strand

Vervoer
compleet geregeld

Surflessen
van beginners tot pro's

Whatsapp button