Heb je een vraag? Bel ons gerust T +31 (0) 85 124 86 78

ENDLESS SUMMER – 21+ surfweken

Wil je goedkoop op surfvakantie in het naseizoen? Dan zijn de internationale september surfweken de perfecte keuze voor jou! Je kunt nu namelijk 2 weken op vakantie voor €299,- in een bungalow standaard. Slaap jij liever in een glamping? Dan kost 2 weken je slechts €450,-!

Tijdens deze ‘endless summer’ surfweken geniet je van de ultieme nazomer met de mooiste golven. De 21+ surfweken zijn gevuld met de beste surf van het seizoen, de nazomerzon, gezelligheid, rustige stranden en natuurlijk alle leuke activiteiten waar het Brunotti Surfcamp om bekend staat. Lees vooral verder, dit wil je niet missen!

WHAT TO EXPECT 21+ surfweken

Deze weken zijn speciaal georganiseerd voor mensen van 21 jaar en ouder, zodat je op vakantie gaat met leeftijdsgenoten. Na een supergezellige surfvakantie keer je terug met een hele grote groep nieuwe vrienden.

Tijdens de septemberweken bieden we natuurlijk ook onze surflessen aan. We hebben surfpakketten voor alle niveaus, van beginners tot gevorderde surfers.

Naast het surfen en de mooie zomerse dagen aan zee, bieden we in de ‘endless summer’ weken ook tal van extra leuke activiteiten aan. Denk bijvoorbeeld aan dagtrips naar de prachtige steden Biarritz en San Sebastian, waar je de cultuur en het strand kunt verkennen, of aan een ontspannen wijnproeverij waarbij je de lokale wijnen ontdekt en van heerlijke smaken kunt genieten. Je zult je dan ook zeker niet vervelen!

 

BOEK JOUW NAZOMER SURFVAKANTIE

De combinatie van surfen, genieten van de nazomerzon, de gezelligheid van leeftijdsgenoten, en de vele extra activiteiten maken de internationale 21+ september surfweken een fantastische keuze voor iedereen die op zoek is naar een goedkope surfvakantie in het naseizoen. De ultieme ‘endless summer’ surfweken wachten op jou! Mis deze kans niet en boek nu jouw surfvakantie naar Frankrijk met leeftijdsgenoten!

 

Whatsapp button