Actie! Boek nu jouw surfvakantie en ontvang t/m 19 maart een gratis Brunotti hoodie t.w.v. €79,99

Heb je een vraag? Bel ons gerust T +31 6 4130 7862

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet tussen? App ons op 06 41 30 78 62 en je krijgt binnen 2 uur een reactie van ons!

Algemeen

 • Kunnen eventuele medicijnen worden gekoeld op het surfcamp?

  Jazeker, vraag dit bij aankomst even aan de crew en die zorgen dan dat dit goed komt.

 • Is boeken bij Brunotti Surfcamps veilig?

  Wij zijn als reisorganisatie aangesloten bij een Nederlands garantiefonds (GGTO). Hierdoor is jouw financiële risico helemaal gedekt op het moment dat wij onverhoopt niet meer aan onze betalingsverplichtingen kunnen voldoen. Je loopt dan ook geen enkel risico op het moment van het boeken van een surfvakantie.

 • Wat moet ik meenemen?

  Je goede humeur natuurlijk. En alle spullen van de grote paklijst voor het Brunotti Surfcamp.

  De link naar de paklijst kan je hier vinden.

 • Wat is de gemiddelde leeftijd?

  De gemiddelde leeftijd van het beachcamp ligt gemiddeld rond de 20 – 24 jaar. Er zijn ook weken waar de gemiddelde leeftijd iets hoger of lager ligt. Het camp is 18 +, dus jonger ga je niet tegenkomen.

  Sinds 2023 organiseren wij ook surfweken voor alleen 23+ Meer informatie hierover vind je op onze website.

 • Kan ik alleen komen?

  Natuurlijk! Op het Brunotti Surfcamp ben je zeker niet de enige die alleen komt. Dankzij de vele leuke activiteiten en feestjes leer je snel nieuwe mensen kennen. Je wordt ingedeeld in een tent met iemand anders die ook alleen is (man/man of vrouw/vrouw), waardoor je snel nieuwe contacten kunt leggen.

 • Voor wie is het brunotti surfcamp?

  Brunotti Surfcamps bestaat uit een family camp en een surfcamp voor jongvolwassenen. Deze locaties bevinden zich op dezelfde camping, maar zijn wel apart van elkaar. Wij staan bekend om onze gezellige sfeer, enthousiaste crew en de grote aandacht die we besteden aan de surflessen, gegeven door gemotiveerde en ervaren surfleraren. Bij ons ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een sportieve surfvakantie, heerlijk eten en drinken, en af en toe een leuk feestje wilt meemaken!

 • Waar is het Brunotti Surfcamp?

  Onze locatie is camping Les Sableres in het gezellige dorpje Vieux Boucau aan de Franse Westkust.

  Boulevard du Marensin

  40480 Vieux Boucau les Bains.

 • Kan ik ook komen als ik nog niet kan surfen?

  Het Brunotti Surfcamp is de ideale bestemming om te leren surfen, zelfs als je nog nooit eerder hebt gesurft. Ongeveer 75% van onze gasten heeft geen surfervaring. Onze enthousiaste surfleraren zullen er alles aan doen om je tijdens je vakantie je eerste golf te laten pakken. Bij ons kun je kiezen uit verschillende surfpakketten, waarvan pakket A het meest populair is. Naast praktijklessen besteden we ook veel aandacht aan de surftheorie, die aan het begin van de week wordt gegeven zodat je er later veel profijt van hebt. Daarnaast is er ook gelegenheid om vrij te surfen wanneer de omstandigheden veilig zijn.

Boekingen

 • Kan ik mijn reis annuleren?

  Wanneer je je surfvakantie naar het Brunotti Surfcamp zelf wilt annuleren, dan gelden hier onze annuleringsvoorwaarden. Deze voorwaarden staan vermeld op onze website. 

  Annuleren kan via de mail naar: contact@brunottisurfcamps.com

 • Op welke manier kan ik boeken?

  Boekingen naar het Brunotti Surfcamp kunnen gemaakt worden via onze website. Wij werken met het boekingsprogramma Bookinglayer.

  Via deze link kan je de boeking maken.

   

 • Wanneer moet ik betalen?

  Wanneer je een boeking hebt gemaakt, dien je binnen 14 dagen na de boekdatum een aanbetaling van 25% van de totale reissom te voldoen. Het resterende bedrag kan tot 4 dagen voor vertrek worden overgemaakt. In de boekingsbevestiging ontvang je een link naar jouw gastenportaal. In dit portaal kun je onder andere zien wat je precies hebt geboekt en welk bedrag er nog openstaat. Via dit portaal kun je ook de (aan/rest)betaling voldoen.

 • Kan ik nog iets wijzigen bij mijn boeking?

  Jazeker, wijzigingen kunnen (onder voorbehoud van beschikbaarheid) worden doorgegeven via de mail naar: contact@brunottisurfcamps.com

   

Vervoer

 • Mag ik mijn surfboard meenemen in de bus?

  Ja, hiervoor betaal je wel een kleine toeslag (à € 25,-). Je kan dit aanvinken bij het maken van je boeking. Het surfboard mag niet langer zijn dan 2,5 meter.

 • Wanneer ontvang ik het ticket voor de bus?

  Deze ontvang je per mail 6-7 dagen voor vertrek. Let op! De tickets komen rechtstreeks van de busmaatschappij Directliner.

 • Wat zijn de opstapplaatsen voor met de bus?

  Je kunt opstappen in Amsterdam (14:00), Utrecht (14:45), Den Bosch (15:45), Breda (16:30) én Antwerpen (18:00). Zorg dat je minimaal 30 minuten voor vertrek bij de opstapplaats bent. De vertrektijden en adressen van de opstapplaatsen staan ook vermeld op het busticket.

 • Kan ik met eigen vervoer naar het Brunotti Surfcamp komen?

  Dat kan! Als je met eigen auto naar Vieux Boucau reist, adviseren wij om je goed voor te bereiden op je reis.

Accommodatie

 • Zijn er kluisjes aanwezig op het surfcamp?

  Op het surfcamp zijn er geen kluisjes aanwezig. Wel zijn er kluisje te huur bij de camping receptie voor +/- €2,50 per dag.

 • Is er stroom aanwezig in de tenten?

  In onze 1-2p glamping, 3p glamping de luxe en de bungalow premium is er stroom aanwezig. Verder zijn er ook meerder oplaadpunten aanwezig in de gezamenlijke tenten op het surfcamp.

 • Welke slaapspullen moeten wij zelf meenemen?

  Bij alle tenten moet je zelf een slaapzak en een kussen meenemen. In onze glampingtenten en de bungalow premium is het bed opgemaakt met een matrasovertrek. In de reguliere bungalowtenten zijn de luchtbedden opgeblazen. Een overtrek meenemen voor het luchtbed is optioneel. Wanneer je een busticket hebt geboekt dan mogen deze spullen los mee.

 • Welke tenten zijn er?

  Op het Brunotti Surfcamp hebben wij 4 verschillende soorten tenten. Je kunt kiezen uit de Glamping 1-2p, Glamping de Luxe 3p, Bungalow premium 3-4p en de Bungalow standaard, geschikt voor 1-2 personen. We maken uitsluitend gebruik van moderne en hoogwaardige tenten van uitstekende kwaliteit.

  Meer informatie over deze tenten kan je terugvinden op de website.

Surflessen

 • Welke wetsuits kan ik huren?

  Wij verhuren shorties op het beachcamp. Dit zijn zomer wetsuits met korte armen en benen. Dit zijn de meest geschikte wetsuits voor in de zomermaanden. De watertemperatuur is rond de 20/22 graden. Wij hebben wetsuits in alle maten beschikbaar. Natuurlijk mag je zelf ook een wetsuit meenemen.

 • Welke surfboards kan ik huren?

  Bij de surflessen maken we gebruik van softtops. Deze zijn erg geschikt om op te leren surfen en ze zijn veiliger dan reguliere surfboards. Mocht jij klaar zijn voor de volgende stap, beschikken we ook over verschillende maten Torq hardtops.

 • Mag je vrij surfen?

  Vrij surfen mag indien de omstandigheden en het getij dit toelaten. Dit wordt dagelijks kenbaar gemaakt door onze surfleraren. Het kan dus zijn dat je alleen op bepaalde tijden zelfstandig het water in mag. Vrij surfen mag ook alleen nadat je minimaal één surfles hebt gehad. Wel zo veilig!

 • Mag je je eigen surfboard en wetsuit meenemen?

  Zeker! Het meenemen van je eigen surfboard en / of wetsuit is uiteraard mogelijk. Als je je eigen surfboard wil meenemen in de bus, betaal je hiervoor wel een kleine toeslag. Vink deze optie aan bij het maken van jouw boeking.

 • Geven jullie ook surfles aan gevorderden?

  Sinds 2021 hebben we een nieuw surfpakket (surfpakket B). Als je al ervaring hebt, is dit surfpakket perfect voor jou. Je krijgt twee lessen voor gevorderden waarbij je na afloop op het surfcamp een uitgebreide video analyse van de les te zien krijgt. In het surfpakket zit ook de mogelijkheid tot het huren van Torq hardtops, mocht je zelf geen board hebben.

 • Ik heb nog nooit gesurft, is dat erg?

  Juist niet! Er wordt op het surfcamp veel aandacht gegeven aan de surflessen. Je komt namelijk naar ons om te leren surfen! Onze surfleraren zijn gediplomeerd en hebben veel ervaring met lesgeven in o.a. Frankrijk. Ze zijn gemotiveerd om jou verslaafd te maken aan het surfen.

Eten

 • Wat moet ik meenemen voor het eten?

  Neem een beker, bord en bestek mee en onze koks regelen de rest. Behalve het afwassen dan, dat moet je wel zelf doen ;-).
  P.S. We zijn geen fan van wegwerpartikelen!

 • Ik heb dieetwensen en/of een allergie, kan daar rekening mee gehouden worden?

  Onze koks houden zoveel mogelijk rekening met eventuele allergieën en dieetwensen. Je kunt dit aangeven bij jouw boeking en bij het boeken van jouw maaltijdpakket op locatie.

 • Wat houdt het maaltijdpakket in?

  Onze koks bereiden vijf keer per week een heerlijk 2-gangen diner. We koken altijd met verse producten en zorgen dat er ruim voldoende is voor iedereen. Ook staat er iedere ochtend een Frans ontbijtje voor je klaar met koffie, thee en een fruitsap. De maaltijdpakketten boek je op de dag van aankomst. Zie ‘maaltijdpakketten’ voor de verschillende opties.

Verzekeringen

 • Moet ik een verzekering afsluiten?

  Ons dringend advies is om een reis -en annuleringsverzekering af te sluiten. De kosten voor een dokters- of ziekenhuisbezoek kunnen in het buitenland behoorlijk oplopen. Dit kan je o.a. doen bij onze partner: Allianz verzekeringen.

Family

 • Wat is de minimale leeftijd om deel te nemen aan de surflessen?

  Wij hanteren een minimale leeftijd van 10 jaar mits de omstandigheden het toelaten. Uiteraard staat de veiligheid op nummer 1 bij ons. Het kan soms voorkomen dat de zee te wild is om voor kinderen surfles te geven. Wanneer dit zo is dan zullen we de les inplannen op een andere dag wanneer de zee wat rustiger is. Wanneer je twijfelt om een surfles te boeken voor je kind(eren) dan kan je altijd even contact opnemen voor meer informatie hoe wij hier mee omgaan.

 • Mag de auto geparkeerd worden bij de safari tent

  Helaas niet, de reden is dat de ruimte voor jouw tent wordt gebruikt om lekker te ontspannen in o.a. onze hangmatten. Uiteraard kan je wel de camping op om de spullen in en uit te laden. Auto’s kunnen geparkeerd worden voor de camping in de daarvoor bestemde parkeervakken. Dit is circa 150/200m vanaf het family camp. De auto staat veilig voor de camping er is iedere nacht beveiliging aanwezig.

 • Zijn honden toegestaan op het family camp?

  Ja honden zijn toegestaan op het family camp, geef dit wel even vooraf door bij het maken van de boeking.

Jouw antwoord niet gevonden?

Stel jouw vraag via Whatsapp en krijg binnen 24 uur antwoord!

WHATSAPP +31(0)6 413 078 62
Whatsapp button