Super actie! Een extra week accommodatie voor €149,- p.p.

Heb je een vraag? Bel ons gerust T +31 (0) 85 124 86 78

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet tussen? App ons op 06 41 30 78 62 en je krijgt binnen 2 uur een reactie van ons!

Algemeen

 • Kunnen eventuele medicijnen worden gekoeld op het surfcamp?

  Jazeker, vraag dit bij aankomst even aan de crew en die zorgen dan dat dit goed komt.

Boekingen

  Vervoer

  • Mag ik mijn surfboard meenemen in de bus?

   Ja, hiervoor betaal je wel een kleine toeslag (à € 29,-). Je kan dit aanvinken bij het maken van je boeking. Het surfboard mag niet langer zijn dan 2,5 meter.

  • Wanneer ontvang ik het ticket voor de bus?

   Deze ontvang je per mail 6-7 dagen voor vertrek. Let op! De tickets komen rechtstreeks van de busmaatschappij Directliner.

  Accommodatie

  • Zijn er kluisjes aanwezig op het surfcamp?

   Op het surfcamp zijn er geen kluisjes aanwezig. Wel zijn er kluisje te huur bij de camping receptie voor +/- €2,50 per dag.

  • Is er stroom aanwezig in de tenten?

   In onze 1-2p glamping, 3p glamping de luxe en de bungalow premium is er stroom aanwezig. Verder zijn er ook meerder oplaadpunten aanwezig in de gezamenlijke tenten op het surfcamp.

  • Welke slaapspullen moeten wij zelf meenemen?

   Bij alle tenten moet je zelf een slaapzak en een kussen meenemen. In onze glampingtenten en de bungalow premium is het bed opgemaakt met een matrasovertrek. In de reguliere bungalowtenten zijn de luchtbedden opgeblazen. Een overtrek meenemen voor het luchtbed is optioneel. Wanneer je een busticket hebt geboekt dan mogen deze spullen los mee.

  • Welke tenten zijn er?

   Op het Brunotti Surfcamp hebben wij 4 verschillende soorten tenten. Je kunt kiezen uit de Glamping 1-2p, Glamping de Luxe 3p, Bungalow premium 3-4p en de Bungalow standaard, geschikt voor 1-2 personen. We maken uitsluitend gebruik van moderne en hoogwaardige tenten van uitstekende kwaliteit.

   Meer informatie over deze tenten kan je terugvinden op de website.

  Surflessen

  • Welke wetsuits kan ik huren?

   Wij verhuren shorties op het beachcamp. Dit zijn zomer wetsuits met korte armen en benen. Dit zijn de meest geschikte wetsuits voor in de zomermaanden. De watertemperatuur is rond de 20/22 graden. Wij hebben wetsuits in alle maten beschikbaar. Natuurlijk mag je zelf ook een wetsuit meenemen.

  • Welke surfboards kan ik huren?

   Bij de surflessen maken we gebruik van softtops. Deze zijn erg geschikt om op te leren surfen en ze zijn veiliger dan reguliere surfboards. Mocht jij klaar zijn voor de volgende stap, beschikken we ook over verschillende maten Torq hardtops.

  • Mag je vrij surfen?

   Vrij surfen mag indien de omstandigheden en het getij dit toelaten. Dit wordt dagelijks kenbaar gemaakt door onze surfleraren. Het kan dus zijn dat je alleen op bepaalde tijden zelfstandig het water in mag. Vrij surfen mag ook alleen nadat je minimaal één surfles hebt gehad. Wel zo veilig!

  • Mag je je eigen surfboard en wetsuit meenemen?

   Zeker! Het meenemen van je eigen surfboard en / of wetsuit is uiteraard mogelijk. Als je je eigen surfboard wil meenemen in de bus, betaal je hiervoor wel een kleine toeslag. Vink deze optie aan bij het maken van jouw boeking.

  • Geven jullie ook surfles aan gevorderden?

   Sinds 2021 hebben we een nieuw surfpakket (surfpakket B). Als je al ervaring hebt, is dit surfpakket perfect voor jou. Je krijgt twee lessen voor gevorderden waarbij je na afloop op het surfcamp een uitgebreide video analyse van de les te zien krijgt. In het surfpakket zit ook de mogelijkheid tot het huren van Torq hardtops, mocht je zelf geen board hebben.

  • Ik heb nog nooit gesurft, is dat erg?

   Juist niet! Er wordt op het surfcamp veel aandacht gegeven aan de surflessen. Je komt namelijk naar ons om te leren surfen! Onze surfleraren zijn gediplomeerd en hebben veel ervaring met lesgeven in o.a. Frankrijk. Ze zijn gemotiveerd om jou verslaafd te maken aan het surfen.

  Eten

  • Wat moet ik meenemen voor het eten?

   Neem een beker, bord en bestek mee en onze koks regelen de rest. Behalve het afwassen dan, dat moet je wel zelf doen ;-).
   P.S. We zijn geen fan van wegwerpartikelen!

  • Ik heb dieetwensen en/of een allergie, kan daar rekening mee gehouden worden?

   Onze koks houden zoveel mogelijk rekening met eventuele allergieën en dieetwensen. Je kunt dit aangeven bij jouw boeking en bij het boeken van jouw maaltijdpakket op locatie.

  • Wat houdt het maaltijdpakket in?

   Onze koks bereiden vijf keer per week een heerlijk 2-gangen diner. We koken altijd met verse producten en zorgen dat er ruim voldoende is voor iedereen. Ook staat er iedere ochtend een Frans ontbijtje voor je klaar met koffie, thee en een fruitsap. De maaltijdpakketten boek je op de dag van aankomst. Zie ‘maaltijdpakketten’ voor de verschillende opties.

  Verzekeringen

  • Moet ik een verzekering afsluiten?

   Ons dringend advies is om een reis -en annuleringsverzekering af te sluiten. De kosten voor een dokters- of ziekenhuisbezoek kunnen in het buitenland behoorlijk oplopen. Dit kan je o.a. doen bij onze partner: Allianz verzekeringen.

  Family

  • Wat is de minimale leeftijd om deel te nemen aan de surflessen?

   Wij hanteren een minimale leeftijd van 10 jaar mits de omstandigheden het toelaten. Uiteraard staat de veiligheid op nummer 1 bij ons. Het kan soms voorkomen dat de zee te wild is om voor kinderen surfles te geven. Wanneer dit zo is dan zullen we de les inplannen op een andere dag wanneer de zee wat rustiger is. Wanneer je twijfelt om een surfles te boeken voor je kind(eren) dan kan je altijd even contact opnemen voor meer informatie hoe wij hier mee omgaan.

  • Mag de auto geparkeerd worden bij de safari tent

   Helaas niet, de reden is dat de ruimte voor jouw tent wordt gebruikt om lekker te ontspannen in o.a. onze hangmatten. Uiteraard kan je wel de camping op om de spullen in en uit te laden. Auto’s kunnen geparkeerd worden voor de camping in de daarvoor bestemde parkeervakken. Dit is circa 150/200m vanaf het family camp. De auto staat veilig voor de camping er is iedere nacht beveiliging aanwezig.

  • Zijn honden toegestaan op het family camp?

   Ja honden zijn toegestaan op het family camp, geef dit wel even vooraf door bij het maken van de boeking.

  Jouw antwoord niet gevonden?

  Stel jouw vraag via Whatsapp en krijg binnen 24 uur antwoord!

  WHATSAPP +31(0)6 413 078 62
  Whatsapp button