Super actie! Een extra week accommodatie voor €149,- p.p.

Heb je een vraag? Bel ons gerust T +31 (0) 85 124 86 78

University Surfweek

Nieuw dit jaar bij Brunotti Surfcamps is de University Surfweek! Deze week vindt plaats van 6/07/2024 tot 13/07/2024. We hebben dit unieke concept in het leven geroepen als de ideale surfweek voor studenten, door studenten. Studenten en young professionals van over de hele wereld komen samen op Brunotti Surfcamps voor een surfweek vol avontuur, (leren) surfen, nieuwe vrienden maken, feestjes en gewoon lekker chillen .

WAT TE VERWACHTEN

De University Surfweek is een unieke week bij Brunotti Surfcamps. Wat krijg je als je de beste golven, mooi weer, een prachtig strand, de gezelligste crew & deelnemers, heerlijk eten en de leukste feestjes bij elkaar op telt? Juist, de week van je leven! Omdat het gaat om een week speciaal voor studenten hebben we de prijs van deze week extra laag gehouden. Zo heb jij nog genoeg te besteden in een van de gezellige kroegen in het centrum van Vieux-Boucau.

De week is gevuld met alle activiteiten die ook plaatsvinden tijdens onze normale surfweken. Bereid je dan ook voor op volleybal toernooien, BBQ’s, surfskatelessen, een trip naar San Sebastian, disco avonden, carnaval en natuurlijk heel veel surfen. Ben jij er deze zomer met je (studie) vrienden bij?

 

UITGAAN

Een echte ‘University Surfweek’ is natuurlijk niet compleet zonder een (of meerdere) drankjes en een goed feestje.

Op het camp zelf hebben we een ware Brunotti Beachbar gebouwd. Hier kan je iedere dag vanaf 4 uur allerlei soorten ijskoude drankjes halen. Bovendien vinden er iedere avond in de party area van het camp de gezelligste feestjes plaats. Hier maken we om 11 uur een einde aan voor de andere mensen op de camping. Maar niet getreurd! We gaan met het hele camp naar het dorp en zetten daar ons feest gewoon voort.

Brunotti Surfcamps heeft een perfecte locatie op loopafstand van een gezellig Frans dorpje met sfeervolle barretjes en diverse uitgaansgelegenheden. Hier kan je tot de late uurtjes dansen, drankjes doen en feest vieren.

 

BOEK JOUW SURFCAMP

Boek nu jouw surfvakantie! Of het nu gaat om een Nederlands surfcamp, een internationaal surfcamp of het surfcamp voor de hele familie!

Whatsapp button