Gratis surfcamp essentials pakket t.w.v. €55,- bij iedere boeking t/m 30 april

Heb je een vraag? Bel ons gerust T +31 (0) 85 124 86 78

Surf yoga

Surfen en yoga gaan hand in hand. En dat is niet zonder reden, surfyoga heeft ontzettend veel voordelen voor het lichaam op zowel fysiek als mentaal vlak. Daarnaast werkt het ook nog eens heel goed als voorbereiding op (en afronding van) een lange dag surfen. Het is daarom dan ook dat je ervoor kan kiezen om 3 keer per week een surfyoga les te volgen op het Brunotti surfcamp. Maar wat zijn de precieze voordelen, naast dat het gewoon heel leuk is, van zo’n surfyoga les?

OVER SURF YOGA

Fysieke voordelen

Mocht je al eens eerder hebben gesurfd dan komt het volgende niet als een verrassing, maar ‘balance is key’ tijdens het surfen. Juist dit is een van de belangrijkste elementen die je traint tijdens surfyoga. De yogales van de dag ervoor ga je dan ook zeker merken tijdens je surfles volgende dag!

Een van de belangrijkste voordelen van surfyoga is lichaamsherstel. Door de verschillende poses kunnen je spieren ontspannen, wat ontzettend effectief is voor het herstel van je lichaam na aan lange dag surfen.

Mentale voordelen

Maar surf yoga heeft ook grote invloed op je mentale staat. Zo traint surfyoga je tijdens de yoga poses op het hebben van een betere focus. Laat dat nou net iets zijn wat je tijdens je surflessen (en iedere andere sport) ook nodig gaat hebben!

Daarnaast werk je tijdens de yoga les ook aan je ademhaling. Je ademhaling onder controle hebben is een van de belangrijkste aspecten van surfen, zeker tijdens een ‘wipe-out’ of het ‘duckdiven’.

 

BOEK JOUW SURFCAMP

Boek nu jouw surfvakantie! Of het nu gaat om een Nederlands surfcamp, een internationaal surfcamp of het surfcamp voor de hele familie!

Whatsapp button