Super actie! Een extra week accommodatie voor €149,- p.p.

Heb je een vraag? Bel ons gerust T +31 (0) 85 124 86 78

Activiteiten

Je hoeft je tijdens jouw vakantie op het Brunotti surfcamp niet te vervelen! Naast de dagelijkse surflessen biedt het Brunotti surfcamp zowel overdag als ’s avonds een breed aanbod aan andere activiteiten aan. Maar geen zorgen, lig jij liever op het strand? Niets is verplicht! Onze crew staat bekend om zijn enthousiasme en zij zullen er alles aan doen om jou een top surfvakantie te bezorgen!

OVERDAG

Gedurende de dag bieden wij diverse leuke activiteiten aan. Zo kan je er gedurende de dag bijvoorbeeld voor kiezen om mee te doen aan een wedstrijdje volleybal.

Even geen zin meer in zand of het strand? Doe dan mee met de surf yoga lessen of volg een surfskate les van professioneel surfskate coach Daniel Spes!

Maar ook in de omgeving van het surfcamp is er genoeg te beleven. Ga bijvoorbeeld suppen op het binnenmeer in Vieux-Boucau, of kies voor midgetgolf! Al deze activiteiten zijn te vinden op loopafstand van het surfcamp.

ACTIVITEITEN AVOND

De avonden op het Brunotti surfcamp zijn gevuld met gezelligheid, zomerse hitjes, dansen, (nieuwe) vrienden en drankjes.

Iedere avond is er de mogelijkheid om drankjes te drinken en te dansen op het surfcamp. Brunotti surfcamps organiseert wekelijks thema avonden, zoals onze legendarische carnaval. Vergeet dan ook niet om je gekste outfit mee te nemen!

Uiteraard zullen we daarnaast regelmatig op stap gaan naar de Cali Coba bar, deze bar staat garant voor 100% feest met o.a. DJ’s en bandjes. Verder organiseren we af en toe ook een leuk strandfeestje.  

BOEK JOUW SURFCAMP

Boek nu jouw surfvakantie! Of het nu gaat om een Nederlands surfcamp, een internationaal surfcamp of het surfcamp voor de hele familie!

Whatsapp button