Super actie! Een extra week accommodatie voor €149,- p.p.

Heb je een vraag? Bel ons gerust T +31 (0) 85 124 86 78

Dagtrips

Het Brunotti surfcamp organiseert iedere week minstens 1 dagtrip voor onze gasten. Deze dagtrips zijn dagen vol met gezelligheid, zon, terrasjes, lekker eten, ijsjes, winkelen en de omgeving ontdekken met je vrienden. De dagtrips zijn optioneel en het is dan ook zeker niet verplicht om mee te gaan. Maar geloof ons, je wil deze trips niet missen!

DAGTRIPS VANUIT BRUNOTTI

Elke dinsdag organiseren we een trip naar de Spaanse stad San Sebastian, deze stad staat bekend om zijn vele gezellige tapasbarretjes, leuke stranden en winkels. ‘s Middags heb je genoeg tijd om het oude centrum te verkennen, ijsjes te eten, of te zwemmen in de prachtige baai van de stad. Nadat je hebt genoten van de heerlijke tapas kan je met een drankje genieten van een prachtige zonsondergang voordat we met de bus weer terug naar Frankrijk gaan.

Wanneer er genoeg animo voor is, organiseert de reisleiding ook een trip naar het bekende surfdorpje Hossegor. Hier vind je heel veel surfshops en andere leuke winkels, ook bevinden zich hier de bekende surfoutlets. Hier scoor je jouw (surf) outfit gegarandeerd met een dikke korting! 

ZELF OP PAD

Kom je met eigen vervoer en wil je zelf de omgeving verkennen? Dat kan! Het Brunotti surfcamp ligt in de buurt van diverse prachtige Franse steden. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een bezoek te brengen aan het pittoreske Biarritz of het stijlvolle Bordeaux.

Daarnaast ligt het surfcamp ook nog eens op minder dan een uurtje rijden van de Spaanse grens. Een (extra) dagtrip naar het gezellige Spanje is dan ook zo gemaakt!

BOEK JOUW SURFCAMP

Boek nu jouw surfvakantie! Of het nu gaat om een Nederlands surfcamp, een internationaal surfcamp of het surfcamp voor de hele familie!

Whatsapp button