Heb je een vraag? Bel ons gerust T +31 (0) 85 124 86 78

Over de maaltijden

Op het surfcamp wordt er 5 keer per week een heerlijk 2 gangen diner bereid. Wij staan bekend om onze gevarieerde en gezonde maaltijden die we voor een scherpe prijs aanbieden. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijt klaar en uiteraard organiseren wij één keer per week een uitgebreide barbecue. Je kan kiezen uit verschillende maaltijdpakketten.

Wij koken altijd met dagverse producten, zorgen dat er ruim voldoende is en houden zoveel mogelijk rekening met e.v.t. allergieën of andere eetwensen van onze gasten. Ook staat er iedere ochtend een luxe Frans ontbijt klaar inclusief koffie, thee en jus d’orange. Op het Beachcamp werkt een professionele kok die met veel passie uitstekende maaltijden voor jullie bereidt. Dat ga je zeker proeven!

Eigen chefkok

Gezonde maaltijden met verse producten

Ook bij allergieën en andere dieetwensen

Vegetarisch & vegan mogelijk

‘De maaltijden zijn echt heel lekker, het eten op het kamp is gezond en heel gevarieerd. Ik ben vegetarisch en heb een allergie, maar dat was geen enkel probleem voor de kok'

De maaltijdpakketten kun je boeken op de dag van aankomst. De betaling hiervan vindt aan het einde van de week plaats. Uiteraard kun je helemaal zelf beslissen of je kiest voor een maaltijdpakket en zo ja, voor welke. Je kunt ook per dag aangeven of je mee wilt eten. Wij bieden de volgende maaltijdpakketten aan:

 • MAALTIJDPAKKET A+: €129,-

  Maaltijdpakket A+: 129,- 

  Dit pakket is ons meest uitgebreide maaltijdpakket. Dit pakket is inclusief:  

  /  7 x ontbijt
  /  5 x diner (ook op dag van vertrek)
  /  1 x barbecue 

 • MAALTIJDPAKKET A: €119,-

  Maaltijdpakket A: 119,- 

  /  7 x ontbijt
  /  4 x diner
  /  1 x barbecue 

 • LOSSE MAALTIJDEN

  Losse maaltijd

  /  Ontbijt: €8,50
  /  Diner: €12,50
  /  Barbecue: €15,50

Boek nu jouw surfvakantie

Beschikbaar vanaf 269,- per persoon

Whatsapp button