Super actie! Een extra week accommodatie voor €149,- p.p.

Heb je een vraag? Bel ons gerust T +31 (0) 85 124 86 78

23+ Surfweek

Vanwege groot succes is hij ook dit jaar weer terug, de 23+ Surfweek! Het Brunotti Surfcamp organiseert van 24 tot 31 augustus ook dit jaar weer de 23+ Surfweek. Wat is er anders tijdens de speciale week? De 23+ week staat in het teken van surfen, een hoop gezelligheid, nieuwe mensen leren kennen van jouw leeftijd en een programma met activiteiten aangepast aan de oudere doelgroep.  Maar geen zorgen, de perfecte locatie op 150 meter van het strand, luxe glampings, hoge kwaliteit surflessen en materialen, enthousiaste crew en het heerlijke eten zijn net zoals andere weken ook deze week gewoon aanwezig! Lees snel verder voor meer informatie over de inhoud van de 23+ Surfweek.

WAT TE VERWACHTEN

We hebben de 23+ week in het leven geroepen voor iedereen die zin heeft om deze zomer te (leren) surfen, gezellig drankjes te doen, veel op het strand wil zijn en graag mensen wil leren kennen die ouder zijn als de gemiddelde leeftijd tijdens een normale week op surfcamp.

Er is daarnaast zeker ruimte voor een feestje, maar de focus ligt tijdens de 23+ week meer op gezellig een drankjes doen met je (nieuwe) vrienden als op keihard feesten. We hebben bovendien een aangepast programma met activiteiten die naast de surflessen wat meer diepgang geven aan je week op het Brunotti surfcamp. Al met al een spectaculaire week voor iedereen die zin heeft in een week lang de mooiste golven pakken, veel lachen, gezond eten en de tijd van zijn leven!

ACTIVITEITEN 23+ SURFWEEK

 

Tijdens de 23+ week hebben we net wat andere activiteiten als tijdens de normale surfweken. Waar kan je dan aan denken?

We hebben een hoop leuks voor jullie op het programma staan. Zo gaan we met zijn alle naar een lokale Franse wijngaard en mogen we daarna deelnemen aan een wijnproeverij. Daarnaast organiseren we een trip naar de prachtige Spaanse stad San Sebastián en vindt er ook een paella en sangria avond plaats. Verder kan je meedoen aan een volleybal toernooi, yogalessen, surfskate lessen, een wijn- en kaasavond op het strand en organiseren we een sunrise- of sunset surf.

Je hoeft je dus zeker niet te vervelen. Doe jij het liever rustig aan? Geen probleem. Niks moet, alles mag!

 

BOEK JOUW SURFCAMP

Boek nu jouw surfvakantie! Of het nu gaat om een Nederlands surfcamp, een internationaal surfcamp of het surfcamp voor de hele familie!

Whatsapp button