Heb je een vraag? Bel ons gerust T +31 (0) 85 124 86 78

Over het surfen

Tijdens jouw verblijf op ons surfcamp in Vieux Boucau wordt er veel aandacht gegeven aan de surflessen. Hier draait het allemaal om tijdens jouw surfvakantie in Frankrijk. Je komt namelijk vooral voor het surfen! Wanneer je je eerste golf aan paddelt en staand op je board richting de kant surft zul je ervaren dat dit een gevoel geeft wat niet te omschrijven valt. Je gaat meemaken hoe leuk en verslavend surfen is.

Onze surfinstructeurs zijn gediplomeerd en beschikken over ruime ervaring in het geven van surflessen in Frankrijk. In tegenstelling tot veel andere surfcamps geven wij les aan groepen van maximaal 8 personen per instructeur. De surflessen bestaan uit droogoefeningen op het strand en uiteraard veel praktijk in het water.

 • Vrij surfen

  Het surfvirus helemaal te pakken? Ga dan ook buiten de les om lekker met een board het water in! Omdat je voor 7 dagen een surfboard huurt, kan je na of voor de les nog vrij surfen. Bij Brunotti Surfcamps geldt de regel dat je eerst een surfles & theorie moet hebben gehad om vrij te mogen surfen. De surf theorie is altijd op de eerste dag. Er wordt dan uitgelegd waar je het beste kunt vrij surfen en wanneer dit kan i.v.m. het getij.  Helaas kan het soms voorkomen dat je niet mag vrij surfen. Dit heeft dan te maken met de golfhoogte en stroming. In het zeldzame geval dat dit voorkomt geeft de crew dit duidelijk aan.  

 • Theorie voorbereiding

  Tijdens je surfweek op het Brunotti surfcamp krijg je naast surflessen ook surftheorie aangeboden. Tijdens deze super interessante les krijg je onder het genot van een biertje een cursus algemene theorie over stromingen, de zee, golven en veiligheid. Deze surftheorie vindt plaats op zaterdagavond, zodat jij de rest van je week veilig het water in kan.  

  Maar wil jij je echt goed voorbereiden en zoveel mogelijk uit je surfvakantie in Frankrijk halen? Dan kan je ervoor kiezen om tijdens je boeking een Surf Companions boek te bestellen. Dit boek staat bomvol theorie waarmee jij al een stapje voor hebt! 

 • Wetsuit

  Op het Brunotti surfcamp kun je voor een hele week een shorty huren. Dit is een zomer wetsuit die je beschermt tegen de zon, kou en het surfboard. Deze shorty’s zijn te huur voor €20,- p.p. per week. Je kan de wetsuit op locatie huren. De shorty lever je aan het einde van de week weer in bij de surfleraar. 

 • Surfboards

  Tijdens de surfles maken wij uitsluitend gebruik van ‘soft top’ boards. Deze boards zijn speciaal ontwikkeld voor de beginnende surfer. Door te leren op een ‘soft top’ surfboard maak je een perfecte start met surfen. Zo pak jij binnen je eerste week gegarandeerd jouw eerste golven. Je hebt de keuze uit verschillende maten boards. Verder beschikken wij ook over een divers aantal ‘hard tops’ in o.a. de maten: 9.0, 8.0 en 7.0 ft. Deze boards kunnen gebruikt worden door mensen met wat meer surfervaring. 

Surfpakket A

Heb jij geen tot bijna geen surfervaring? Dan is dit het geschikte lespakket voor jou. Dit surfpakket is het perfecte basispakket voor iedereen die snel wil leren surfen. Voorafgaand aan de lessen krijg je theorie over o.a. het materiaal, veiligheid en stromingen. Daarna ga je tijdens de lessen met een ervaren coach het water in om je eerste golf te pakken! Je zult zien dat dit al vrij snel lukt.

€150,- p.p.

 • 5x 1.5 uur surfles
 • 1x surftheorie
 • 7 dagen boardhuur

Surfpakket B

Heb jij al wat surfervaring en ben je klaar voor de ‘groene’ golven? Of surf je al groene golven en wil jij je algemene techniek bijschaven? Dan is het intermediate surfpakket perfect voor jou. Ook in dit pakket is surftheorie inbegrepen, waardoor je goed voorbereid het water in gaat. Na de surftheorie ga je met een van onze gespecialiseerde surfcoaches 3 keer 1.5 uur het water in om golven te pakken en de beste individuele tips te krijgen. Deze tips kun je de rest van de week gebruiken om zelf stappen te maken in het water.   

€130,- p.p.

 • 3 x 1.5 uur surfles
 • 1 x surftheorie
 • 7 dagen boardhuur

Surfpakket C

Kan jij al zelfstandig surfen en ‘groene golven’ pakken maar wil je werken aan je techniek? Dan is het intermediate+ surfpakket ideaal voor jou. Bij dit pakket focus je na het volgen van een advanced theorie op zowel het bijschaven van specifieke onderdelen zoals ‘turns’ als je algemene surftechniek. Tijdens de 2 uur durende sessies in het water met een zeer ervaren surfcoach wordt er videomateriaal gemaakt van jou, wat jij na de surfles analyseert met jouw surfcoach. Op deze manier haal jij de meeste surfprogressie uit jouw week!

€140,- p.p.

 • 2 x 2 uur surfles
 • 1 x surftheorie
 • 7 dagen boardhuur
 • 3 x surfyoga

Surfpakket D

Dit pakket bestaat enkel uit het huren van een surfboard. Je hebt de hele week onbeperkt toegang tot een eigen surfboard. Wij hebben een ruim assortiment aan surfboards in alle maten. Hierin kun je aan de hand van je niveau kiezen uit een softtop of een hardtop. Uiteraard kun je verschillende maten testen. 

€90,- p.p.

 • 7 dagen boardhuur
 • 1 x surftheorie

Boek nu jouw surfvakantie

Beschikbaar vanaf 269,- per persoon

Whatsapp button