Super actie! Een extra week accommodatie voor €149,- p.p.

Heb je een vraag? Bel ons gerust T +31 (0) 85 124 86 78

BRUNOTTI BEACHCAMP SURF COACHING WEEK IN FRANKRIJK 23+

actie foto surfer

Surf coaching week Ben jij 23+ en klaar voor de beste surfvakantie van je leven? Wil jij een week lang genieten van de allerbeste golven, (advanced) surf guiding van de beste surfcoaches, de Franse zon en de allerleukste mensen? Klinkt een week slapen in een luxe glamping 150 meter van het strand, de zonsondergang met een glas wijn en heerlijk eten jou als muziek in de oren? Lees dan snel verder, wij hebben nieuws waar jij heel blij van gaat worden!

Dit jaar komt Brunotti surfcamp met een nieuw concept, de 23+ week. Het surfkamp 23+ is specifiek geschikt voor jou als je wil focussen op het verbeteren van je surfniveau, graag gezellig een drankje doet en je op surfkamp wil met mensen die in dezelfde leeftijdscategorie vallen als jou.

Accommodatie

Je slaapt tijdens het surfkamp 23+ in luxe glampings voor 1-2 personen of voor 3 personen. De glampings zijn uitgerust met stroom, verlichting en een houten vloer. Zijn jullie met 4 personen? Ook dan zijn er mogelijkheden, neem even contact met ons op!

Programma surf coaching week 23+

Tijdens de surfkamp 23+ week doen we dingen even net wat anders dan normaal. We bieden een ander programma aan dan bij de reguliere 18+ weken, aangepast aan een oudere leeftijdscategorie. Wat voor activiteiten kan je verwachten tijdens jouw 23+ surfweek in Frankrijk?

First things first, deze week ligt de focus op surfen, surfen, en nog eens surfen! We bieden surflessen voor ieder niveau én je kan kiezen voor een speciaal pakket met advanced surf guiding en video analyse. Daarnaast vindt er 2 keer een uitgebreide surftheorie plaats tijdens de surfkamp 23+ week. Zo maak jij de meeste progressie tijdens jouw surfweek.

Maar er is ook meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid tijdens de surf coaching week. Er zijn naast de surflessen met video analyse een divers aantal andere activiteiten waar je aan deel kan nemen. Zo organiseren we een wijn- en kaasavond op het strand, een gezellige cocktailavond, volleybaltoernooi en een dagtrip naar de prachtige Spaanse stad San Sebastián. Niets is verplicht, alles mag.

Daarnaast kun je 3 keer meedoen met surf yogalessen in de buitenlucht, en is er een sunrise of sunset surf als de condities dit toelaten. Is er voldoende interesse? Dan behoort ook een surfskate clinic tot de mogelijkheden!

Maaltijden

Tijdens jouw vakantie geniet jij 5 keer per week van een heerlijk 2 gangen diner. Wij staan bekend om onze gevarieerde en gezonde maaltijden met verse producten. Iedere ochtend staat er een uitgebreid Frans ontbijt klaar inclusief koffie, thee en jus d’orange. Je kan kiezen uit verschillende maaltijdpakketten.

Datum

Wanneer vindt deze spetterende week plaats? Save the date: de Brunotti surfcamp surf coaching week 23+ vindt plaats van 24 t/m 31 augustus 2024! Enthousiast? meer informatie vind je op onze website. Wil je meer informatie? Neem dan vooral contact met ons op via contact@brunottisurfcamps.com

Whatsapp button