Heb je een vraag? Bel ons gerust T +31 (0) 85 124 86 78

Brunotti Surfcamp Specials  

Brunotti specials

Brunotti surfcamp specials zomer 2024

Bij het Brunotti surfcamp weten we wat een perfecte surfvakantie in Frankrijk inhoudt. Zon, een uitgestrekt strand met mooie golven voor alle niveaus, gezelligheid, luxe accommodaties en leuke activiteiten zijn essentiële onderdelen van een fantastische surfvakantie. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat al deze elementen ruimschoots aanwezig zijn tijdens jouw surfcamp in Frankrijk.  

Ben jij echter opzoek naar net even iets extra’s, een echt bijzondere surfvakantie? Dan vind jij bij onze ‘Brunotti surfcamp specials’ sowieso iets voor jou. Onze specials zijn weken die naast al de basiselementen nog een extra element hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bijzonder thema, een minimale leeftijdsgrens of uitgebreide, hoge kwaliteit surfcoaching. Nieuwsgierig? Lees dan vooral verder! 

Specials 21+ September weken:  

Endless summer at its best! 100% Surf, de nazomer zon, gezelligheid, een scherpe prijs én de beste golven van het seizoen, dat is wat je krijgt als je de september weken boekt. De weken zijn voor iedereen van 21 jaar of ouder, zodat je op vakantie gaat met alleen maar leeftijdsgenoten. Omdat we het seizoen met een knaller willen afsluiten kan je nu 14 nachten boeken voor slechts 299,-. De weken lopen van 31 augustus tot 14 september en vol = vol, dus meld je snel aan!  

Specials 23+ Surf week 

Vanwege groot succes is hij terug, de 23+ surfweek! Het Brunotti surfcamp organiseert van 24 tot 31 augustus ook dit jaar weer een fantastische surfweek voor iedereen van 23 jaar of ouder. Wat is er anders tijdens de speciale week? De 23+ week staat in het teken van surfen, een hoop gezelligheid, nieuwe mensen leren kennen van jouw leeftijd en een programma met activiteiten aangepast aan de oudere doelgroep.  

Zo gaan we op trip naar een lokale Franse wijngaard (inclusief wijnproeverij), is er een gezellige paella en sangria avond en organiseren we een sunrise- of sunset surf. Verder kan je meedoen aan een volleybaltoernooi, yogalessen, surfskate lessen en een wijn- en kaasavond op het strand. Dit wil je niet missen!  

Specials University week 

Nieuw dit jaar bij Brunotti Surfcamps is de University Surfweek! Deze week vindt plaats van 6 juli tot 13 juli. We hebben dit unieke concept in het leven geroepen als de ideale surfweek voor studenten, door studenten. Een echte ‘University Surfweek’ is natuurlijk niet compleet zonder een (of meerdere) drankjes en een goed feestje. 

Daarom organiseren we iedere avond tot 11 uur een feestje op het camp en gaan we daarna naar een van de gezellige kroegen in het dorp om te dansen! Als kers op de taart is de University week ook nog eens een extra goedkope week, waardoor je extra goedkoop op de vakantie van je leven kan!  

Surf Companions Surf Retreats  

De Surf Companions x Brunotti Retreat weken draaien helemaal om surfen. We bieden deze weken naast de reguliere surflessen verschillende uitgebreide surfpakketten aan, waardoor jij zoveel mogelijk kan groeien tijdens jouw surfvakantie.  

Naast alle tijd in het water is er natuurlijk ook tijd voor andere activiteiten. Zo ga je op trips naar Biarritz en San Sebastián, staat er een uitje naar een surfboard shaper op de planning en doen we een tour door een lokale Franse wijngaard + wijnproeverij. 

Enthousiast geworden en kan jij niet meer wachten? Boek dan hier je surfvakantie. See you in the water! 

Whatsapp button