Super actie! Een extra week accommodatie voor €149,- p.p.

Heb je een vraag? Bel ons gerust T +31 (0) 85 124 86 78

De beste surfspot van Frankrijk

beste surfspot van frankrijk

Frankrijk is hét Europese land om jouw eerste golf te surfen. Een land vol met heerlijk eten, prachtige stranden, gezellige dorpjes, pittoreske haventjes en natuurlijk spectaculaire golven. En dat allemaal relatief dicht bij Nederland. Als je op zoek bent naar dé ultieme surfplek dan moet je aan de Franse kustlijn zijn. Maar wat is de beste surfspot van Frankrijk? Er zijn namelijk vele plekken om te surfen in Frankrijk maar een locatie is toch wel de beste surfspot van Frankrijk. Welke surfspot dat nou is gaan wij je nu vertellen!

VIEUX-BOUCAU-LES-BAINS: DE BESTE SURFSPOT VOOR SURFLIEFHEBBERS

De beste surfspot van Frankrijk is met stip Vieux-Boucau-les-Bains. Vieux-Boucau is dé ultieme plek voor surfers van alle niveau’s om hun eerste golf te pakken. Het dorp beschikt over werkelijk alle benodigdheden om een perfecte surftrip te beleven. Perfecte golven? Check. Een gezellig dorpje vol met leuke terrasjes, winkeltjes en restaurantjes? Check. Een gezellige camping gelegen in de bossen op amper 150 meter van het strand? Check!

ONTDEK DE BESTE GOLVEN IN ZUIDWEST-FRANKRIJK

Het beste van dit alles is dat Vieux-Boucau is nog niet zo bekend onder de grote menigte als surfspots in Frankrijk zoals Moliets of Lacanau. Hierdoor is het nog niet zo druk in het water en kan jij naar alle hartelust golven scoren. Een betere surfspot als Vieux-Boucau ga je in Frankrijk niet vinden. Ontdek het zelf en pak je eerste golven in Zuidwest-Frankrijk.

WIL JIJ OOK SURFEN OP DE BESTE SURFPLEK?

Kortom, Vieux-Boucau is de beste surfspot van Frankrijk. Zie jij een bezoekje aan deze epische surfspot in Frankrijk wel zitten? Het Brunotti Surfcamp heeft een fijn plekje net achter de duinen. Dit surfcamp biedt jou luxe glampings, heerlijk eten, surflessen van kwaliteit én een hoop gezelligheid. Brunotti biedt Nederlandse & internationale weken, speciale surfcoaching weken en 23+ surfweken aan. Voor ieder is er dus wel iets. Meer weten over het Brunotti Surfcamp? Klik dan hier!

Whatsapp button