Super actie! Een extra week accommodatie voor €149,- p.p.

Heb je een vraag? Bel ons gerust T +31 (0) 85 124 86 78

Het leukste 18+ surfkamp in Frankrijk

18+ surfkamp in Frankrijk

De zomer komt er weer aan en wat hebben we weer zin in het nieuwe seizoen. Uren in het water liggen voor de beste golven, chillen op het strand en alle gezelligheid op het kamp. De zomer kan niet vroeg genoeg komen! Maar waarom is Brunotti surfcamp nou het leukste 18+ surfkamp in Frankrijk? Al die redenen zijn natuurlijk niet op een hand te tellen, maar we hebben er een paar op een rijtje gezet. 

Maar waarom is Brunotti surfcamp nou het leukste 18+ surfkamp in Frankrijk? Al die redenen zijn natuurlijk niet op een hand te tellen, maar we hebben er een paar op een rijtje gezet.  

 1. Vieux-Boucau is een van de beste plekken om perfecte zomer golven te surfen

Het maakt op deze fijne beachbreak niet uit wat je niveau is, je gaat er sowieso de tijd van je leven hebben! Er is voor ieder wat, van perfecte beginner golfjes tot krachtige golven voor intermediate en advanced surfers. Onze surflessen sluiten hier dan ook op aan, je vindt bij ons zowel surfpakketten voor beginners als intermediates. Ben jij een advanced surfer? Kies dan voor ons speciale surfpakket met uitgebreide videoanalyse.  

2. Het Brunotti Surfcamp is een kleinschalig 18+ surfkamp 

Er lopen op het surfcamp maximaal 70 gasten per week rond. Hierdoor ken jij iedereen, en iedereen jou, wel zo gezellig! Iedereen trekt met elkaar op en kent elkaar bij naam. Je gaat dan ook gegarandeerd met een hoop nieuwe vrienden naar huis! 

 3. De perfecte locatie

Ons 18+ surfkamp bevindt zich op een van de beste locaties in Frankrijk! Het surfcamp ligt op 150 meter afstand van een prachtig strand waar dagelijks de beste golven binnen komen rollen. Daarnaast ligt er op loopafstand van het surfcamp een gezellig dorpje waar je altijd terecht kan voor een cocktail, ijsje of om even te winkelen.  

 4. De feestjes

 Het Brunotti 18+ surfkamp staat bekend om de leukste feestjes! De legendarische feestjes beginnen met drankjes met je (nieuwe) vrienden in het middagzonnetje en eindigen in een van de gezellige kroegen in het het centrum van Vieux-Boucau. Cheers! 

5. De leuke activiteiten 

Wil je ook een keer wat anders doen als surfen? Dat kan zeker, je hoeft je op ons surfkamp 18+ niet te vervelen. Van een volleybaltoernooi tot yogalessen en van de dagtrip San Sebastian tot de carnavalsavond. Een week op Brunotti zit tot de rand toe vol met de leukste activiteiten!  

Enthousiast geworden? Check dan hier of er nog plek is voor jouw surfvakantie op het Brunotti surfcamp! 

Whatsapp button