Super actie! Een extra week accommodatie voor €149,- p.p.

Heb je een vraag? Bel ons gerust T +31 (0) 85 124 86 78

NIEUW: BESTEL JOUW SURF COMPANIONS BOEK NU ONLINE!

Surf companions book

Brunotti Beachcamp is een trotse aanbieder van de Surf Companions boeken. Deze theorie boeken geven jou de mogelijkheid om al te leren surfen voor jij aan je week op het Brunotti Beachcamp begint.

De boeken zijn ontwikkeld door ISA II Surfcoach Daniël Spes, die naast zijn bedrijf Surf Companions ook iedere zomer het hele seizoen surfcoach is op het Brunotti Beachcamp in Frankrijk. De aanschaf van een Surf Companions boek is dan ook de perfecte voorbereiding op jouw surfvakantie in Frankrijk.

De boeken zijn zo ingericht dat je kan leren aan de hand van de illustraties. Er is genoeg ruimte om aantekeningen te maken. Je kan op deze manier bij ieder onderwerp je eigen aandachtspunten en tips van de surflessen opschrijven, waardoor het boek uiteindelijk helemaal vol staat met persoonlijke tips & tricks! Hierdoor kan jij je ontwikkelen tot de beste surfer mogelijk.

De Surf Companions boeken zijn opgedeeld in 2 varianten, de beginner editie en de intermediate editie. Wat kan je van iedere editie verwachten?

Beginner

In de beginner editie van jouw Surf Companions boek worden diverse basis onderwerpen behandeld. De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere de wetsuit, het ontstaan van golven, board termen, surf condities en positie en peddelen op een surfboard. Daarnaast ga je ook meer leren over gevaren en veiligheidstechnieken, hoe je door het witte water heen peddelt als je gaat surfen, hoe je het makkelijkst golven pakt en nog veel meer!

Intermediate

In de intermediate editie van jouw Surf Companions boek ga je leren over type golven, stroming, verschillende condities, ongebroken golven pakken, positie in de line-up en de beste peddeltechnieken. Daarnaast komt ook de cutback, re-entry, cross step en shuffle op een longboard, de bottom turn onder andere aan bod in de intermediate editie.

Enthousiast over deze absolute musthave voor jouw surfvakantie? Bestel dan jouw Surf Companions boek nu bij jouw boeking!

Whatsapp button