Super actie! Een extra week accommodatie voor €149,- p.p.

Heb je een vraag? Bel ons gerust T +31 (0) 85 124 86 78

VACATURES 2024 – BRUNOTTI BEACHCAMP ZOEKT JOU!

Voorstellen zaterdag aankomst

Wil jij deze zomer onderdeel zijn van het leukste surfkamp aan de Franse kust? Heb jij mega veel zin in een zomer vol zon, zee, strand en surf? Lees dan snel verder, Brunotti Beachcamp zoekt gastvrije toppers voor aankomend seizoen!

Een nieuw surfseizoen is weer in aantocht! Wij zoeken dan ook enthousiaste crew om ons deze zomer te komen versterken. Ben jij wel in voor feestjes en gezelligheid, wil je graag (leren) surfen en sta je altijd voor anderen klaar? Solliciteer dan voor een van de onderstaande functies:

Opbouwers (M)

Ben jij een handige Harrie en wil jij iedere dag surfen? 20 juni a.s. vertrekken wij naar Frankrijk om ons mooie Beachcamp weer op te bouwen. Uiteraard zorgen wij voor volledige kost en inwoning en een gezellig team. Daarnaast krijg je als beloning een vergoeding of gratis weekje vakantie (opeenvolgende week).

Crew (M)

Klinkt iedere dag surfen, werken met je blote voeten in het zand en de leukste mensen ontmoeten jou als muziek in de oren? Solliciteer dan als crew voor de periode juli-augustus!

Surf fotograaf (M/V)

Schiet jij de mooiste plaatjes en ben jij gek op zon, zee, strand en surfen? Kom dan het leukste surfkamp in Frankrijk versterken als fotograaf! Je gaat zowel actiefoto’s maken als het camp zelf fotograferen. Wij zoeken dan ook een fotograaf met een goed oog voor het vastleggen van sfeer én detail. Herken jij jezelf in deze beschrijving en heb je een achtergrond in foto en/of video? Solliciteer dan snel!

Videograaf (M/V)

Heb jij ervaring met het maken van de mooiste videobeelden en het editen hiervan? En beschik jij over de juiste apparatuur om de sfeer op Brunotti Beachcamp perfect vast te leggen? Dan zoeken wij jou! Voor aankomende zomer hebben we een videograaf nodig die de mooiste lifestyle- en actiebeelden van het Brunotti Beachcamp gaat maken. Herken jij jezelf in deze beschrijving? Stuur dan snel een mailtje en wie weet sta jij deze zomer wel met je voeten in het zand en je gezicht in de zon!

Vergoeding

Al onze werknemers staan op de loonlijst in Nederland. Je bent vanzelfsprekend verzekerd en krijgt een onkostenvergoeding per week. Deze onkostenvergoeding is voor crew 150,- euro per week. Voor andere rollen is de vergoeding afhankelijk van de functie die je in gaat vullen. Naast de onkostenvergoeding verzorgen wij ook ‘kost en inwoning’ voor onze medewerkers.

Solliciteren

Ben je 21 jaar of ouder en minimaal 3 weken achtereen beschikbaar in de periode van begin juli tot mid september? Stuur ons dan een korte video waarin je jezelf voorstelt en uitlegt op welke functie je wilt solliciteren. Uiteraard vertel je ons ook waarom jij onze droom kandidaat bent!

Whatsapp button