Heb je een vraag? Bel ons gerust T +31 (0) 85 124 86 78

5 redenen om te leren surfen 

Leren surfen in Frankrijk op Brunotti Surfcamp is de ervaring van je leven. De mooiste golven, helderblauw water, zon en de beste surfleraren zorgen ervoor dat jij binnen een week gegarandeerd je eerste golf surft. Maar waarom is leren surfen nou zo geweldig? In deze blog vertellen wij je alles over de voordelen van surflessen en waarom je die vooral op het Brunotti Surfcamp in Zuid-Frankrijk moet nemen! 

1 De beste reden: surfen is ontzettend leuk! 

Surfen is een van de leukste sporten die er is. We zien nog steeds dat gasten na hun eerste keer surfen op het Brunotti Surfcamp in Frankrijk jaar na jaar weer terugkomen om vakantie te vieren en steeds beter te leren surfen. Er gaat niks boven uren in het water liggen en eindeloos golven te pakken. Geloof je ons niet? Kom het uitproberen en oordeel zelf! 

2 Surflessen zijn perfect om te combineren met een relaxte strandvakantie 

Surflessen nemen in Frankrijk is de perfecte manier om een actieve vakantie te combineren met luieren op het strand en feest vieren in de party area van het Brunotti Surfcamp. De ultieme balans daartussen kies jij natuurlijk zelf.  

3 Ontkoppeling  

Wanneer jij ervoor kiest om deze te zomer een week te gaan surfen in Frankrijk ben je echt even offline. Het dagelijkse leven bestaat voor de meesten uit beeldschermen, social media en ‘online’ zijn. Tijdens jouw surfvakantie in Frankrijk ben je daar even niet mee bezig. Je ontkoppelt echt even van het dagelijks leven en bent alleen maar bezig met lekker actief zijn, golven pakken, relaxen, gezelligheid, feestjes en zonnen. Niks moet, alles mag!  

4 Professionele surfleraren en materialen 

Wanneer je graag wil leren surfen is het verstandig om dit te doen onder begeleiding van professionele surfinstructeurs. De surfleraren op Brunotti Surfcamps hebben veel ervaring en zijn allemaal gecertificeerd om jou te helpen zo snel mogelijk golven te pakken. Daarnaast zijn ze ook nog eens ontzettend enthousiast en behulpzaam waardoor je surflessen ook nog eens ontzettend leuk zijn! We werken daarnaast bij Brunotti Surfcamp met de beste materialen. Wat wil je nog meer?  

5 Een oneindig proces  

Wanneer jij ervoor kiest om surflessen te nemen in Frankrijk ben jij na een week gegarandeerd verslaafd! Het leukste van alles? Je kan blijven groeien in je surfproces! Nadat je een weekje in Frankrijk beginnerslessen hebt gevolgd kan je overal ter wereld verder groeien en beter worden. Zo kom je op de mooiste stranden en surf je de mooiste golven. Het is bovendien ook nog eens een hele goede reden om te reizen! 

Wil je meer weten over de surflessen? Klik dan hier! Ben jij enthousiast en wil jij deze zomer ook leren surfen? Dan kan jij je surfvakantie hier boeken.  

Whatsapp button