Super actie! Een extra week accommodatie voor €149,- p.p.

Heb je een vraag? Bel ons gerust T +31 (0) 85 124 86 78

What’s new in 2024?

Nieuw bij Brunotti Surfcamps

NIEUW BIJ BRUNOTTI SURFCAMPS IN 2024: 

Een nieuw seizoen komt langzaam weer in zicht. Het duurt nog even, maar wat verlangen we stiekem al naar de zon, het warme water, de perfecte golven en de gezelligheid. Met een nieuw seizoen in aantocht vinden er dit jaar bij Brunotti surfcamps ook een zee aan veranderingen plaats. Wij willen jou als surfer volgende zomer zoveel mogelijk keuze geven, zodat er in ons aanbod altijd een vakantie te vinden is waar jouw surfhart sneller van gaat kloppen. Dat klinkt misschien vaag, want wat is er dan allemaal nieuw bij Brunotti surfcamps? Lees snel verder voor meer info! 

Nieuwe naam: 

Iedereen die al bekend is met Brunotti is het misschien al opgevallen, Brunotti heet nu ‘Brunotti surfcamps’ in plaats van ‘Brunotti beachcamp’. Dat heeft alles te maken met het nieuwe aanbod aankomende zomer. We gaan ons geliefde Brunotti opsplitsen in een Nederlands én internationaal gedeelte. De internationale weken zijn voor zowel Nederlanders als internationale gasten toegankelijk. De Nederlandse weken blijven dutch-only, zoals je van ons gewend bent. Binnen beide categorieën komen we met een breder aanbod, voor ieder wat wils!  

 

Nederlandse weken:

Christelijke surfweek ‘Brunotti x New Wave’: 

Wil jij jouw liefde voor het christelijk geloof combineren met jouw (nieuwe) passie voor surfen? Dan is de christelijke surfweek die Brunotti dit jaar in samenwerking met New Wave organiseert écht iets voor jou! Naast een uitgebreid surfprogramma is er deze week ook een aanvullend geestelijk programma in elkaar gezet. Dit programma is o.a. gevuld met worship, seminars en stille tijd. Lees hier meer over deze te gekke en vooral hele bijzondere week! 

Dutch-only weken: 

Geen zorgen, we nemen geen afstand van ons Nederlandse karakter! Als jij op surfvakantie wil met andere Nederlandse jongeren die gek zijn op zon, zee, surf en strand kan je nog steeds bij ons terecht. Dit seizoen reserveren we 5 weken in het hoogseizoen voor dutch-only weken. Net als voorgaande jaren zijn deze gevuld met heel veel Hollandse gezelligheid, surf, feestjes en de allerleukste Nederlandse crew. Lees hier meer over onze Nederlandse weken!

 

Internationale weken:

Universiteitsweek: 

Een (internationale) surfweek voor studenten, door studenten. Tijdens deze week lopen er op het kamp internationale studenten rond die allemaal een passie voor hetzelfde delen, surfen en watersport! Tijdens deze universiteitsweek eet, slaap, surf & feest jij met andere internationale studenten. Omdat studenten het in deze tijden financieel niet altijd even makkelijk hebben is deze week extra scherp geprijsd. Zowel solo reizigers, vriendengroepjes en studie- en studentenverenigingen zijn van harte welkom! 

18+ surfweek internationaal: 

Naast onze reguliere Nederlandse weken bieden we dit jaar ook een internationale week 18+ aan. Deze week is voor zowel Nederlandse als internationale gasten te boeken en staat in het teken van nieuwe (internationale) vrienden, veel surfen, strand en drankjes doen.   

23+ surfweek internationaal: 

Nieuw vorig seizoen en dit jaar weer terug vanwege succes: de internationale 23+ surfweek! Ben jij 23 jaar of ouder en wil jij op surfkamp met leeftijdsgenoten? Dan is dit de perfecte week voor jou. We leggen de focus deze week op surfen en hebben daarnaast een aangepast programma vol met gezelligheid in de vorm van drankjes doen, een wijn- en kaasavond, sunset- en sunrise surfen en activiteiten die net even wat meer diepgang hebben als alleen maar feesten, al is daar op zijn tijd ook zeker ruimte voor.  

Brunotti x Surf Companions Retreat weken: 

De eerste weken van september vinden er dit seizoen de retreatweken van Surf Companions plaats op het Brunotti surfcamp. Deze speciale weken zijn voortgekomen uit een samenwerking tussen Brunotti en het bedrijf Surf Companions van Brunotti surfcoach Daniel Spes. Daniel is zonder enige twijfel dé expert in surftechniek en surfprogressie maken, en daarnaast de auteur van de bekende Surf Companions boeken.  

Om jou de kans te bieden om zoveel mogelijk progressie te maken tijdens jouw surfvakantie kan je tijdens deze retreatweken kiezen uit diverse uitgebreide pakketten, waaronder pakketten van 7 én 14 dagen. Lees hier meer over alle opties binnen deze speciale retreatweken.  

Whatsapp button