Heb je een vraag? Bel ons gerust T +31 (0) 85 124 86 78

Een typische dag op een surfcamp in Frankrijk 

Hoe zien de dagen eruit op een surfkamp in Frankrijk? Dat is een vraag die wel vaker gesteld wordt. In een woord, fantastisch! In deze blog lopen we samen met jou door een typische dag vol zon, zee, strand, gezelligheid en surflessen in Frankrijk heen.  

8:30  

Na een goede nachtrust onder de sterren breekt er een nieuwe dag op ons surfkamp in Frankrijk aan. Gelukkig maar, want deze dag heeft weer een hoop leuks te bieden.  

9:00  

Als jij eenmaal uit je bed bent gerold ga je meteen door naar onze breakfast-bar. De crew is namelijk vroeg opgestaan om een heerlijk ontbijt voor jou te verzorgen. Jij kan kiezen uit o.a. vers Frans stokbrood, een eitje of croissantje, havermout, vers fruit, diverse soorten hartig en zoet beleg, kwark, muesli’s en nog veel meer.  

Daarnaast mag een lekker bakkie koffie, thee en jus d’orange natuurlijk ook niet ontbreken. Nadat jij je selectie hebt gemaakt is het tijd om in de Franse ochtendzon te ontbijten. Een beter begin van de dag ga je niet krijgen! 

11:00 

Het is tijd voor actie! Pak al je strandspullen en doe je zwembroek/bikini aan, want het is tijd voor zon, zee, strand en surf. Wanneer jij op het strand aankomt leg je eerst je spullen neer bij de grote Brunotti tent waar de rest van de gasten al op het strand liggen. Daarna doe jij je wetsuit aan en is het tijd voor een warming-up.  

Na de warming-up bespreek je met de surfleraar de surfcondities van de dag en dan is het eindelijk tijd om het water in te gaan. Je pakt de ene na de andere golf vandaag! Tijdens de surflessen in Frankrijk ga je merken dat golven pakken steeds makkelijker gaat en dat je ontzettend vooruitgaat.  

13:00  

Na je surfles is het tijd voor lunch en chillen op het strand. De crew heeft de verse lunch sandwich die je hebt besteld inmiddels naar het strand gebracht en je eet jouw broodje op je gemak op in de zon. Ondertussen klets je gezellig met de andere Brunotti-gasten, hoe waren hun surflessen?  

16:00 

Na de middag op het strand te hebben doorgebracht is het tijd om terug te gaan naar het camp. Om 16:00 gaat namelijk de bar open! Dat betekent koude biertjes, wijn, frisdank, zomerse muziekjes, spelletjes en een hoop gezelligheid.  

19:00  

Tijd voor het dinner. Brunotti surfcamps staat bekend om de lekkere maaltijden en dat is niet toevallig. Wij weten als geen ander hoe belangrijk lekker eten op vakantie is, vooral als je heel de dag gesurfd hebt.  

Daarom kookt er iedere avond een professionele chefkok op het Brunotti surfcamp. We koken altijd met verse en gezonde producten en stellen zo smakelijke en gevarieerde maaltijden samen. 

20:30  

Tijd voor een feestje! Vanavond staat er een carnavalsavond op de planning. Je trekt je gekste outfit aan en danst met een (of meerdere) biertjes in je hand op échte carnavalsklassiekers. De limbo mag natuurlijk ook niet ontbreken! 

23:00 

We sluiten het feest op het camp af…maar niet getreurd! We gaan met zijn allen naar een van de gezellige kroegen in het centrum van Vieux-Boucau en zetten daar het feest gewoon voort. Na deze gezellige avond gaan we terug naar onze tent. Morgen is er namelijk weer een nieuwe dag en begint alles opnieuw.  

Wil jij een keer een echte vakantie op het Brunotti Surfcamp beleven? Boek dan hier jouw vakantie 

Whatsapp button